Για Εμάς

    Η εμπειρία μας 65 ετών στο χώρο του επίπλου, μας επιτρέπει να βρίσκουμε τα καλύτερα έπιπλα στις καλύτερες τιμές για εσάς. Έχουμε ασχοληθεί με την λιανική, την χονδρική καθώς και με την κατασκευή του επίπλου 3 γενιές έως τώρα. Η ιδέα του epiplaki.gr λοιπόν ήταν απλή. Το ελληνικό νοικοκυριό πλήττεται από παντού. Χρειαζόταν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα εκμεταλλευόμενο όλα τα πλεονεκτήματα του Ίντερνετ για να διευκολύνει ακόμη και τους λιγότερους έμπειρους να επιλέξουν εύκολα τα ποιοτικά έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο τους, αλλά κυρίως οικονομικά.

    Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το epiplaki.gr το οποίο είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή έκθεση επίπλων.

    Σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και της Ευρώπης αλλά και με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες επίπλων το epiplaki.gr φιλοξενεί μεγάλη γκάμα επίπλων για όλες τις απαιτήσεις.

    Η εταιρία μας δεν διαθέτει χώρο έκθεσης επίπλων. Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας μας αλλά και για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται από τα γραφεία μας. Όπως σε όλους το τομείς έτσι και στο εμπόριο, το ίντερνετ διευκολύνει τους χρήστες του σε όλα τα στάδια για την ολοκλήρωση μιας αγοράς ενώ συντελεί και στη μείωση του τελικού κόστους των αγαθών που διακινούνται μέσω αυτού. Τα έπιπλα που αγοράζονται μέσω του epiplaki.gr αποστέλλονται τις περισσότερες φορές απευθείας από τα εργοστάσια ή τους συνεργάτες, για την αποφυγή περιττών μεταφορικών εξόδων και καθυστερήσεων ενώ η τιμολόγηση και η εξόφληση θα γίνεται από και προς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    Το προσωπικό μας αποτελείται από νέα άτομα με άρτια τεχνική κατάρτιση στον χώρο του επίπλου. Είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας αλλά και να βρουν την καλύτερη λύση για εσάς.

     Η βασική μας συνταγή βασίζεται στην κάλυψη διαφορετικών αναγκών και απαιτήσεων μέσω της άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον μαγικό κόσμο των επίπλων μέσα από μια σχέση αμοιβαιότητας και αξιοπιστίας...