Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία epiplaki.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες, τόσο εντός του ελλαδικού χώρου όσο και στο σύνολο της Ευρώπης. Ωστόσο σε περίπτωση παραγγελιών που αφορούν κάποια άλλη χώρα εκτός Ελλάδας, θα πρέπει ο πελάτης / χρήστης να μας υποδείξει το πρακτορείο μεταφορών / courrier όπου θέλει να παραδοθούν τα προϊόντα. Οι τρόποι αποστολής είναι: α) παράδοση στην διεύθυνση δήλωσης μέσω μεταφορικής, β) παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία της εταιρείας γ) παράδοση στην διεύθυνση δήλωσης μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courrier για αντικείμενα - μικροέπιπλα κάτω των 2 Kg.

Ευθύνη Αποστολής

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη για την αποστολή των εμπορευμάτων στην διεύθυνση που δηλώνει.

Δίκτυο Διανομής Εταιρείας

Το δίκτυο διανομής της εταιρείας καλύπτει το 100% του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδος και ορίζεται από τις εξής γεωγραφικές περιοχές - νομούς: 

- Αιτωλοακαρνανία (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Αγρίνιο,Αστακός, Μύτικας, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Νεοχώρι, Κατόχη, Θέρμο)

- Αττική

- Αργολίδα

- Αρκαδία

- Άρτα

- Αχαΐα

- Βοιωτία (Θήβα, Λιβαδειά)

- Γρεβενά

- Δράμα

- Δωδεκάνησα (Αστυπάλαια,Κάλυμνος, Κώς, Λέρος, Πάτμος, Ρόδος, Σύμη, Τήλος)

- Έβρος (Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα)

- Εύβοια (Χαλκίδα)

- Ευρυτανία (Καρπενήσι)

- Ζάκυνθος

- Ηλεία

- Ημαθία

- Ηράκλειο

- Θεσπρωτία (Ηγουμενίτσα)

- Θεσσαλονίκη

- Ιωάννινα

- Καβάλα

- Καρδίτσα

- Καστοριά

- Κέρκυρα ( Κέρκυρα, Παξοί)

- Κεφαλλονιά (Κεφαλλονιά, Ιθάκη)

- Κιλκίς

- Κοζάνη

- Κορινθία

- Κυκλάδες (όλα τα νησιά)

- Λακωνία

- Λάρισα

- Λέσβος (Μυτιλήνη, Λήμνος)

- Λευκάδα

- Μαγνησία

- Μεσσηνία (Λαμία)

- Ξάνθη

- Πέλλα

- Πιερία

- Πρέβεζα

- Ρέθυμνο

- Ροδόπη ( Κομοτηνή)

- Σάμος ( Σάμος, Ικαρία)

- Σέρρες

- Τρίκαλα

- Φθιώτιδα

- Φλώρινα

- Φωκίδα ( Άμφισσα, Ιτέα)

- Χαλκιδική

- Χανιά

- Χίος

Γενικοί κανόνες που αφορούν τις παραδόσεις εντός και εκτός δικτύου διανομών

1. Η παράδοση του είδους πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο της δηλωθείσας  στην παραγγελία διεύθυνσης Το σύστημα χρεώνει αυτόματα το κόστος αποστολής ανάλογα με τον προορισμό. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του είδους σε όροφο, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσει είτε στα σχόλια είτε τηλεφωνικά για να επικοινωνήσουμε μαζί του για το επιπλέον κόστος επιβάρυνσης.

2. Η παράδοση αφορά κυρίως τα μεγάλα αστικά κέντρα, οποιαδήποτε άλλη περιοχή (π.χ. χωριά, απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει περίπτωση να θεωρηθούν δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην ανήκουν στο δίκτυο διανομής της εταιρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση των εμπορευμάτων ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη / χρήστη.

3. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας ορίζεται κάθε φορά από την εταιρεία epiplaki.gr και εξαρτάται από την μεταφορική και τον προορισμό παράδοσης  της παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία γνωστοποιείται στον πελάτη τηλεφωνικά από την εταιρεία μας.

4. Τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται με βάση την κατηγορία του προϊόντος καθώς επίσης και τον νομό παράδοσης. Τέλος, προστίθενται και το ΦΠΑ 23%.

5. Το κόστος για τα προϊόντα που μεταφέρονται μέσω courrier (προϊόντα κάτω των 2 κιλών) υπολογίζεται με βάση την εξής πολιτική:

- εντός Θεσσαλονίκης για 2.90 ευρώ

-χερσαίοι προορισμοί για 3.50 ευρώ

-νησιωτικοί προορισμοί για 4 ευρώ

Παραλαβή από το κατάστημα

Αν διαμένετε κοντά στην έδρα της εταιρείας μας (Λαγκαδά 183, Θεσσαλονίκη), η εταιρεία παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων, όταν αυτά είναι διαθέσιμα, από τα γραφεία που διαθέτει η εταιρεία, εντελώς δωρεάν. Η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ημερομηνία διαθεσιμότητας του προϊόντος και έκτοτε μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες από 10.00 - 17.00.

Αρμόδιος για την παραλαβή εκ μέρους του πελάτη

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.