Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας το www.epiplaki.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: 


1) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας απευθείας σε λογαριασμό της τράπεζας που επιθυμείτε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια απαιτείται να μας στείλετε τo καταθετήριο της τράπεζας με Fax στο 2311.206.306 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310.433.347 ή μέσω e-mail στο info@epiplaki.gr .  Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε μέσω email την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας.


        1. EUROBANK     Αριθμός Λογαριασμού:     GR68 0260 0370 0000 3020 0054 166     ΜΠΥΡΟΣ Π. - ΜΠΥΡΟΣ Φ. Ο.Ε.
        2. Τράπεζα Πειραιώς  Αριθμός Λογαριασμού: GR92 0172 2090 0052 0904 5580 959    ΜΠΥΡΟΣ Π. - ΜΠΥΡΟΣ Φ. Ο.Ε.

2)Μέσω πιστωτικής κάρτας

3) Μέσω της Viva Payments

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της αγοράς μέσω της υπηρεσίες Viva Payments. Ειδικότερα, μεταφέρεστε αυτόματα στην επίσημη ιστοσελίδα της Viva Payments και μπορείτε να καταθέσετε το ποσό είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είτε μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet.

4) Μέσω Paypal

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της αγοράς με πληρωμή μέσω του λογαριασμού σας στην paypal. Ειδικότερα, επιλέγοντας το Paypal ως τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στην σελίδα του Paypal όπου μπορείτε είτε μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Paypal είτε μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας. 


Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τον Paypal λογαριασμό σας θα πρέπει να αναζητήσετε πληροφορίες στην σελίδα βοήθειας στον ιστότοπο του Paypal: <https://www.paypal.com/gr/webapps/helpcenter/home/>