Πολιτική Επιστροφών & Ακύρωσης Παραγγελιών

Πολιτική Επιστροφών και ακύρωσης παραγγελιών


Επιστροφή παραγγελιών

Το www.epiplaki.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο πελάτης υποδεικνύει), επειδή αλλάξατε γνώμη. Ισχύουν ωστόσο οι ακόλουθοι κανόνες:

1. Οφείλετε να αποστείλετε το προϊόν με οποιαδήποτε εταιρία μεταφορών επιθυμείτε (courier, μεταφορική εταιρεία ή κάτι άλλο) και με δικά σας έξοδα αποστολής είτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα της εταιρίας Μπύρος Παναγιώτης - Μπύρος Φρειδερίκος Ο.Ε.

2. Οφείλετε να διασφαλίσετε το γεγονός ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από εσάς (μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.).
3
.Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
4
. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής (όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται).
5
. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
6
. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα.
7
. Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα.

8. Τα εμπορεύματα είναι δικής σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στις αποθήκες μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε ζημιά στο δρόμο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φτάσει σε εμάς σε ακατάλληλη κατάσταση τότε θα σας επιστραφεί πίσω.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κάποια αλλαγή ή να σας στείλουμε εκ νέου κάποιο ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω ή για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε για οτιδήποτε χρειάζεστε.
Τέλος, σε κάθε περίπτωση για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων την οποία θα βρείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ-->Επιστροφές Προϊόντων


Ακύρωση παραγγελίας

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.epiplaki.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία, μέσω αποστολής email.