5 Τρόποι για να δείχνει ο χώρος σας μεγαλύτερος.

Posted by Fabio 02/08/2017 2 Comment(s)

Έχετε μικρό σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο ή βεράντα; Και όμως οι μικροί χώροι μπορεί να είναι άκρως λειτουργικοί. To epiplaki.gr σας προτείνει πρακτικούς τρόπους διαχείρισης και οργάνωσης χώρων λίγων τ.μ. χωρίς να τους λείπει το απαραίτητο στυλ.     Δώστε υψηλής αισθητικής στυλ στο σπίτι σας και κάντε το να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα.

1)Λίγα αλλά καλά.

Παίξτε με τις κατάλληλες αναλογίες. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να πιστεύει ότι ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να διακοσμηθεί με μικρά έπιπλα αλλά αυτή η πεποίθηση είναι λάθος. Βάλτε λίγα αλλά μεγάλα έπιπλα για να δείχνει το δωμάτιο

πιο τακτοποιημένο και λιγότερο παραγεμισμένο.

2)«Έξυπνα» έπιπλα.

Διαλέξτε έξυπνα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Τραπέζια με συρτάρια, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια και έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο βάζουν τάξη και εξοικονομούν πολύ χώρο.

3)Trick your eye.

Δημιουργήστε μια αίσθηση επέκτασης του χώρου μέσα από τις κατάλληλες αντανακλάσεις. Επιφάνειες με γυαλί, μέταλλο και καθρέπτες αντανακλούν το φως ακόμα και σε σημεία που είναι ανέφικτο να προστεθεί κάποιο φωτιστικό. 

4)Φως και ακόμα περισσότερο φως.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα, φωτεινά, ψυχρά χρώματα για τους τοίχους σας όπως λευκό, μπεζ και απαλό γαλάζιο του πάγου. Με αυτές τις αποχρώσεις θα μεγαλώσετε «οπτικά» έναν μικρό χώρο.

5)Pocket size έπιπλα.

Στους μικρούς χώρους και στα μπαλκόνια προτιμούμε τα μικρά, συμμαζεμένα και πτυσσόμενα έπιπλα δίοτι είναι έξυπνα και μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε οπουδήποτε.

2 Comment(s)

Eleni:
02/11/2017, 12:30:50 PM
Reply

Πολύ ωραίες ιδέες και καλή άποψη για το design.!

EPIPLAKI.GR:
02/11/2017, 12:33:46 PM

Οτιδήποτε χρειαστείτε ρωτήστε το μας εδώ.!

ubaTaeCJ:
19/03/2022, 07:43:32 AM, www.vulnweb.com
Reply

e

Leave a Comment